top of page

Voorwaarden

De volgende voorwaarden voor het huren van een feestkist worden gehanteerd.

Algemeen:

Iedere feestkist is een feest op zich. Bij "Feestje doe je zo!" zijn de feestkisten met zorg samengesteld voor 10 kinderen. Komen er meer kinderen op het feestje, dan is het mogelijk de feestkist uit te breiden. Voor elk kind extra, betaalt u €5,- bovenop het standaardtarief. Vraag naar de mogelijkheden.

De materialen in de feestkist zijn van "Feestje doe je zo!" en mogen niet gekopieerd of gebruikt worden zonder toestemming van de eigenaar.

De feestkist mag uitsluitend onder toezicht van een volwassene gebruikt worden. Er kunnen materialen bij zitten die schadelijk zijn voor kinderen jonger dan 3 jaar. Het huren van een feestkist is geheel op eigen risico. "Feestje doe je zo!" kan niet aansprakelijk gesteld worden voor letsel of schade die is ontstaan door het gebruik van de gehuurde materialen.

Tarief:

De huurprijs voor een feestkist is €50,- inclusief alle materialen. De borg bedraagt €50,-.

Reservering:

Voor het reserveren van een feestkist moet altijd het reserveringsformulier worden ingevuld. Er wordt daarna contact met u opgenomen via email om de huur van de feestkist te bevestigen. Wilt u meer weten, dan kunt u bellen naar 0416-283448 of 06-50625715.

Annulering:

Tot twee weken voor de datum van het feestje kunt u kosteloos de feestkist annuleren. Wanneer later wordt geannuleerd, brengt "Feestje doe je zo!" €25,- in rekening.

Verhuurperiode:

De huurprijs heeft betrekking op eenmalig gebruik van de feestkist. De huurder mag de gehuurde feestkist niet uitlenen, verkopen of verhuren aan derden. De feestkist wordt de dag voor het feestje opgehaald en de avond na het feestje of de dag erna retour gebracht. Dit gebeurt in overleg. De verhuurperiode is 2 dagen.

Betaling:

De huur en borg kan middels contante betaling bij het afhalen van de feestkist worden voldaan. De huur en borg kan ook vooraf per overboeking betaald worden. Het bedrag dient bij het afhalen van de feestkist op de rekening te staan. De borg krijg u terug, zodra de feestkist met inhoud onbeschadigd en compleet ingeleverd wordt. Is er iets beschadigd of incompleet, zal er een evenredig bedrag van de borg afgetrokken worden. Wanneer de borg niet voldoende is, dan zal de huurder het verschil bijbetalen.

Ophalen:

Het ophalen dient te gebeuren op het volgende adres:

Lage Zandschel 56

5171 TG Kaatsheuvel

Bij het ophalen van de feestkist wordt de inhoud samen doorgenomen. Als de feestkist niet op tijd retour wordt gebracht, dan wordt er voor iedere dag €25,- extra in rekening gebracht. Wordt de feestkist niet retour gebracht, dan is de borg voor "Feestje doe je zo!"

Inlevering kleding/materialen:

Alle geleverde kleding wordt door "Feestje doe je zo!" zelf gereinigd. Normale vervuiling en vlekken worden niet in mindering gebracht op de borg.

De overige materialen in de feestkist worden door de huurder schoon retour gebracht.

bottom of page