top of page

Voetbalfeest

Goal! Ben jij het nieuwe voetbaltalent wat de bondscoach zoekt?!

Het is mogelijk om een voetbalfeestje op locatie te vieren bij "Feestje doe je zo!". Dus is jouw kind een echte voetballer? Dan is dit zeker het juiste feestje!

 

In een heuse 'voetbalkantine' zal het voetbalfeestje plaatsvinden. Er wordt gestrat met een broodjes knakworst, zodat de voetballers geen honger zullen hebben. De kinderen zullen echte voetballers worden door zich te verkleden, schminken en echte voetbalnamen te krijgen. Maar wat dacht u ook van bijvoorbeeld een warming-up, wave, schiet die bal, bal hoog houden, voetbaltafel, blaasvoetbal, penalty schieten en niet te vergeten de voetbalmatch!

Ook kan er o.a. een voetbal en voetbalvlaggetje versierd worden. Er is een ruime keuze uit spellen en knutselactiviteiten, zodat we samen kunnen bekijken, wat voor uw kind het leukste is. Na afloop krijgen alle voetballers een voetbaldiploma mee!

 

Het feestje zal onder begeleiding van mij persoonlijk op mijn eigen feestlocatie plaatsvinden.

Het begint om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

De kosten voor het feestje bedragen; € 12,50 per kind.

 

Kijk voor foto's in ons fotoalbum!

 

Voor meer informatie en het maken van een reservering, kunt u contact opnemen via feestjedoejezo@gmail.com of via telefoonnummer: 0416-283448 / 06-50625715.

bottom of page