top of page

Kinderfeestje organiseren thuis?


Een kinderfeestje organiseren bij je thuis is ideaal! Geen vervoer regelen, kinderen die zoek raken of kinderen die oververmoeid raken door al het reizen. Een kinderfeestje thuis organiseren klinkt wel heel gemakkelijk maar wat ga je doen met een groep kinderen in huis? Schrikbeelden van een ravage en een huis wat na het kinderfeestje van onder tot boven schoongemaakt moet worden komen vast al in je op.


Niet nodig! Thuis een kinderfeestje organiseren wordt wel heel gemakkelijk –én erg leuk- met een themakist van “Feestje doe je zo”! Alles wat je nodig hebt om je huis, garage of tuin om te toveren tot een spetterende feestlocatie is in de themakist aanwezig. Zo maak je in een handomdraai een heus indianendorp, een heksenhol, glitter & glamourstudio, piratenhol of echt Hollands gebeuren inclusief Holland-diploma!


Geen zorgen of het kinderfeestje thuis organiseren nu wel zo’n goed idee is want de pret van alle feestvierders zal ongelofelijk groot zijn. Wat is er nu leuker dan een middag in een fantasiewereld je vermaken? De feestkist van “Feestje doe je zo” zit boordevol met de leukste decoratie, kleding, schmink, feestartikelen en spel- en knutselmaterialen. En met een handig draaiboek doe je de leukste ideeën op en zal het kinderfeestje bij je thuis een onvergetelijk feest zijn!

 

Gegarandeerd een spetterend kinderfeestje thuis organiseren met “Feestje doe je zo”!
“Feestje doe je zo” is gevestigd in het Noord-Brabantse Kaatsheuvel en maakt thuis een kinderfeestje organiseren wel heel eenvoudig! Voor slechts €50 is een feestkist naar keuze voor twee dagen te huur. De feestkist bevat alles wat je nodig hebt om het kinderfeestje thuis te organiseren voor 10 kinderen.  En om als ouder optimaal te genieten van het gemak van de feestkist zorgt “Feestje doe je zo” voor de reiniging van de verkleedkleding. Het organiseren van een kinderfeestje thuis was nog nooit zo leuk!


Een spetterend kinderfeestje thuis organiseren? Het gaat zeker lukken met een originele themakist van “Feestje doe je zo”! Neem direct contact met ons op!

 

  
bottom of page