top of page

Kinderfeest organiseren?

Kinderfeest organiseren? Het enige echt onvergetelijke kinderfeest organiseer je met “Feestje doe je zo”! Wanneer je zoon of dochter bijna jarig is kan het de ouders heel wat piekermomenten opleveren. Want hoe organiseer je het kinderfeest zó dat het ook echt een feest wordt waar je kind van zal genieten? Hoe zorg je voor veiligheid, pret én kosten binnen het budget?


Met de thema’s van “Feestje doe je zo” wordt het organiseren van het kinderfeest én het maken van pret tijdens het feest wel heel gemakkelijk! Bij ons huur je een feestkist die helemaal is afgestemd op het thema waar je kindje blij van wordt. Alle materialen zijn in de kist aanwezig, van een draaiboek, feestdecoratie, kleding tot spel- en knutselmaterialen. In een handomdraai is het kinderfeest organiseren geregeld, zonder stress en binnen het budget. Is je kind helemaal weg van alles wat maar glitters heeft en dol op glamour? Dan ga je vast en zeker voor een geweldig feest met de Glitter & Glamour feestkist. Of is je kleintje meer een indiaan en kun je hem of haar niet blijer maken met een heus indianendorp thuis? Verkleden, schminken of een echte totempaal, een indianen kinderfeest organiseren is gewoon ontzettend leuk met de avontuurlijke Indianen feestkist! Daarnaast kun je ook kiezen uit de volgende thema’s; het spannende Piratenfeest, het Hollandfeest of het griezelige Heksenfeest.

Hoe kan ik een kinderfeest organiseren met “Feestje doe je zo”?
Elke feestkist bij “Feestje doe je zo” is afgestemd op een kinderfeest voor 10 kinderen! Dat betekent dat er 10 kinderen plezier kunnen maken met verkleden, voor 10 kinderen knutsel- en spelmaterialen, kortom voor 10 kinderen feest!


Komen er meer kinderen? Dan zijn de kosten voor elk extra kind €5. Voor een bedrag van slechts €50 huurt u voor 2 dagen een themakist en zal het kinderfeest organiseren absoluut een plezier zijn. Het plezier start al met het openen van de themakist, alle materialen bekijken en aan de hand van het draaiboek het leukste kinderfeest samenstellen. Eenvoudiger een kinderfeest organiseren kan niet!


Wil je ook een geslaagd kinderfeest organiseren? Wil je ook die grote lach op het gezicht van je kindje zien tijdens het feest? Jouw kleine piraat, heksje of Indiaan helemaal in zijn of haar element zien? Met “Feestje doe je zo” kun je een spetterend kinderfeest thuis organiseren! Reserveer een themakist naar keuze en vergeet vooral niet te genieten!

bottom of page